Skip to content

Activiteitenbegeleider sport

Oegstgeest€ 2.117 - € 3.241 per maandKlinisch herstel16 uur, begeleiders

Welke uitdaging ga je aan?

Welke uitdaging ga je aan?

Jij houdt van sporten, buiten zijn en organiseren. In jouw rol als activiteitenbegeleider sport ben je verantwoordelijk voor de sportactiviteiten voor de cliënten van klinisch herstel autisme. De doelgroep zijn cliënten met autisme en bijkomende problematiek. Jouw sportactiviteiten met de cliënten zijn essentieel onderdeel van de gehele behandeling. Je stemt dit af met je collega’s die ook sportactiviteiten begeleiden op het terrein, maar ook met team van klinisch herstel autisme.

Dit doe je door;

 • Rapporteren van observaties en evaluatie in het cliënten dossier;
 • Nieuwe ideeën in te brengen voor activiteiten;
 • Beperkingen mogelijkheden van cliënten te vertalen naar passende activiteiten;
 • Herstelgericht te werken;
 • Met jouw proactieve werkhouding bij te dragen aan een optimale werksfeer binnen het team.

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Om de functie van activiteitenbegeleider sport goed uit te kunnen voeren beschik je over goede sociale vaardigheden en kan je zelfstandig werken. Daarnaast haal je door jouw inlevingsvermogen, doorzettingsvermogen en geduld het beste in de cliënt naar boven.


Verder beschik je over;

 • Een CIOS opleiding of een soortgelijke afgeronde MBO4 sport opleiding;
 • Ervaring in het werken met psychiatrische cliënten (bij voorkeur autisme);

Hoe ziet jouw team eruit?

De Meander is kleinschalig complex met een huiselijke sfeer waar persoonlijke aandacht en de presentiebenadering centraal staan. De woningen liggen op een prachtige locatie in een groene omgeving van het voormalige terrein van Endegeest. Binnen Klinisch Herstel Autisme wordt niet gekeken naar wat ontbreekt of niet mogelijk is, maar wat nog wel aanwezig is en wel kan. Met behulp van individuele herstelprofielen en-plannen proberen we weer aansluiting te vinden bij iemands oorspronkelijke talenten en levensdoelen. Je werkt in een multidisciplinair team met o.a. verpleegkundigen, een psychiater, verpleegkundig specialist, maatschappelijk werker en een GZ psycholoog ( manager behandelzaken). Het aanbod van zorg is breed en wordt in samenwerking met de patiënt en diens familie vormgegeven.


Klinisch Herstel Autisme heeft 4 groepswoningen (totaal 24 cliënten) aan de Zwaluwlaan en 1 groepswoningen van 10 cliënten aan de Valklaan in Oegstgeest met een werkgebouw, kleinvee en (moest) tuin op het eigen terrein. Wij biezen zorg aan mensen mee een zeer intensieve en specialistische begeleiding- en behandelvraag, die zijn aangewezen op een geïntegreerde zorgverlening binnen één milieu.


Tot slot is er binnen de Meander behoefte aan meer mogelijkheden tot differentiatie in de huisvesting. Het gaat hier om zowel duurzaam verblijf met behandeling binnen een 24-uurs kliniek als om duurzaam verblijf (WLZ woonprofiel). We doen actief mee in het nieuwbouw project voor mensen met autisme op het terrein van Oegstgeest (16 appartementen).

Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een jaarcontract voor 16 uur (afhankelijk van je wensen) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.117,- en €3.241,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 40 conform CAO GGZ);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal €500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt tot het volgen van zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Voor indiensttreding vragen wij een verklaring omtrent gedrag aan.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust even contact op met Shanice Eisden, recruiter via 06 51 80 27 56 of stuur een mail naar s.eisden@rivierduinen.nl

GGZ Rivierduinen

GGZ Rivierduinen is dé aanbieder van specialistische geestelijke gezondheidszorg in het noorden en midden van Zuid-Holland. Voor jonge, volwassenen of juist oudere mensen met psychische klachten. Dat doen we met 2.100 collega’s in de vertrouwde omgeving met onze wijkteams, in de acute zorg, binnen onze herstellocaties, onze poliklinieken, Eetstoornissen Ursula en het servicebedrijf.


Maar we zijn meer dan onze locaties en cliënten. Het kloppende hart van onze organisatie wordt gevormd door onze bevlogen medewerkers. Met jarenlange ervaring of nog in opleiding. En die geven we graag de ruimte. Want we zijn niet alleen sterk in het op maat werken met onze cliënten, maar ook met wie bij ons werkt. Zo zorgen we dat je werk vandaag én morgen bij je past. En als je wilt doorgroeien, bieden we je – met onze opleidingen en onderzoeksfaciliteiten – alle mogelijkheid om de regie te nemen in je eigen ontwikkeling.


Samenwerken zit in ons Rivierduinen-DNA. En dat zien we breed. Binnen onze organisatie, maar ook in de samenwerking met onze ketenpartners. Zo ben jij met je vakkennis steeds de onmisbare schakel in de keten. En natuurlijk binnen je eigen, multidisciplinaire team. Want door onze kleinschalige opzet en lage drempels wordt jouw inbreng gehoord. GGZ Rivierduinen. Dat is de ruimte om het verschil te kunnen maken!

Oegstgeest
€ 2.117 - € 3.241 per maand
Klinisch herstel

of