Skip to content

Allround begeleider / Verpleegkundige

Leidschendam€ 2.181 - € 3.536 per maandKlinisch herstel32-36 uur, verpleegkundige

Welke uitdaging ga je aan?

Welke uitdaging ga je aan?

Begeleid cliënten naar zelfstandigheid. Geef samen met het team vorm aan herstelgerichte plannen. Als allround begeleider biedt je ondersteuning en ben je nauw betrokken met de cliënt.


De doelgroep binnen klinisch herstel Leidschendam betreft cliënten met ernstige psychiatrische aandoening (EPA) die in hun functioneren beperkt zijn waardoor zij (nog) niet zelfstandig kunnen wonen. Als allround begeleider richt jij samen met team op gespecialiseerd herstel ondersteunende zorg.  Je begeleidt de cliënten in het leefmilieu en voert woon ondersteunende taken uit. Ook ben je verantwoordelijk voor het maken van het herstel- en begeleidingsplan én de uitvoering en planning daarvan.


En verder?

 • Je levert een actieve bijdrage aan ontwikkelingen binnen de zorg;
 • Je onderhoudt contacten met alle betrokkenen rondom de cliënt die deel uitmaken van zijn of haar systeem;
 • Je werkt onregelmatige diensten.

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Om de functie van allround begeleider goed uit te kunnen voeren ben je flexibel en cliëntgericht. Daarnaast weten collega's en cliënten jouw te vinden door jou open en oordeelvrije blik. Daarbij durf jij de kracht van je eigen kwetsbaarheid in te zetten. 

Verder beschik je over;

 • Je hebt een diploma zoals HBO SPH/HBO Maatschappelijk werk, HBO Verpleegkunde;
 • Je kunt relativeren en je bent stressbestendig;
 • Je kunt meegroeien in de ontwikkelingen binnen de behandeling en begeleiding van patiënten met complete psychiatrische stoornissen.

Waar ga je werken?

De afdeling klinisch herstel bestaat uit meerdere afdelingen en is gehuisvest in Leidschendam. Er wordt niet gekeken wat ontbreekt of niet mogelijk is, maar wat nog wel aanwezig is en wel kan. Met behulp van individuele herstelprofielen en-plannen proberen we weer aansluiting te vinden bij iemands oorspronkelijke talenten en levensdoelen.


Je werkt in een multidisciplinair behandelteam. Er is voldoende ruimte om ideeën te delen en uit te voeren binnen het team. Per afdeling bied je zorg aan gemiddeld 12 – 18 cliënten. De afdeling heeft een huiselijk sfeer waar persoonlijke aandacht en de presentatiebenadering centraal staat. De woningen zijn ruim opgezet en liggen op een prachtige locatie in een groene omgeving.

Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.181 ,- en € 3.536 ,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 45 conform CAO GGZ);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van de bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantieuren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Voor indiensttreding vragen wij een verklaring omtrent gedrag aan.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Shanice Eisden, recruiter via 06 51 80 27 56 of stuur een mail naar s.eisden@rivierduinen.nl

GGZ Rivierduinen

GGZ Rivierduinen is dé aanbieder van specialistische geestelijke gezondheidszorg in het noorden en midden van Zuid-Holland. Voor jonge, volwassenen of juist oudere mensen met psychische klachten. Dat doen we met 2.100 collega’s in de vertrouwde omgeving met onze wijkteams, in de acute zorg, binnen onze herstellocaties, onze poliklinieken, Eetstoornissen Ursula en het servicebedrijf.


Maar we zijn meer dan onze locaties en cliënten. Het kloppende hart van onze organisatie wordt gevormd door onze bevlogen medewerkers. Met jarenlange ervaring of nog in opleiding. En die geven we graag de ruimte. Want we zijn niet alleen sterk in het op maat werken met onze cliënten, maar ook met wie bij ons werkt. Zo zorgen we dat je werk vandaag én morgen bij je past. En als je wilt doorgroeien, bieden we je – met onze opleidingen en onderzoeksfaciliteiten – alle mogelijkheid om de regie te nemen in je eigen ontwikkeling.


Samenwerken zit in ons Rivierduinen-DNA. En dat zien we breed. Binnen onze organisatie, maar ook in de samenwerking met onze ketenpartners. Zo ben jij met je vakkennis steeds de onmisbare schakel in de keten. En natuurlijk binnen je eigen, multidisciplinaire team. Want door onze kleinschalige opzet en lage drempels wordt jouw inbreng gehoord. GGZ Rivierduinen. Dat is de ruimte om het verschil te kunnen maken!

Leidschendam
€ 2.181 - € 3.536 per maand
Klinisch herstel

of