Skip to content

ANIOS FACT-team Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn€ 4.027 - € 6.141 per maandWijkteam32-36 uur, arts

Welke uitdaging ga je aan?

Welke uitdaging ga je aan?

Zet jouw expertise in en behandel cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening vanuit de eigen woonomgeving. Wij zijn op zoek naar een arts-assistent bij ons FACT-team van GGZ Rivierduinen in Alphen aan den Rijn. 


Als arts-assistent binnen onze FACT-team ben je, onder supervisie van een psychiater, bezig met het diagnosticeren en behandelen van cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA). Je richt je hierbij op de somatische klachten en medische behandeling. Dit doe je zowel bij ons op locatie als bij cliënten thuis. De FACT teams van GGZ Rivierduinen werken outreachend en opname voorkomend. We werken daarbij veel samen met ketenpartners uit het sociale domein. Door de complexiteit en diversiteit van de doelgroep en het contact met externe partners is dit een ideale leerplek om je voor te bereiden op een vervolgopleiding zoals de A-opleiding of huisartsenopleiding.


Als arts-assistent draai je ongeveer 8 uur per week mee in de crisisdienst en neem je deel aan het anios onderwijs. Je krijgt de kans en mogelijkheid om diverse psychotherapeutische behandelingen te zien en er meer over te leren

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Om de functie van arts-assistent goed uit te voeren, beschik je over:

 • Een BIG-registratie als basisarts (voorzien van een AGB code);
 • Affiniteit met psychiatrie.

Waar ga je werken?

Het wijkteam Alphen aan den Rijn behandeld ongeveer 250 EPA-cliënten van 18 jaar en ouder met vaak ernstige problemen op verschillende leefgebieden. Wij behandelen onze cliënten vanuit een multidisciplinaire aanpak (FACT). Het team biedt outreachende zorg, die als het nodig is, geïntensiveerd kan worden.
Ons doel is om cliënten te ondersteunen in hun herstelproces zodat zij succesvol en naar tevredenheid kunnen functioneren. Ons wijkteam is CCAF gecertificeerd en gericht op professionele verbetering. We werken als een collectief in een goede en open sfeer. Met elkaar hebben we veel kennis waarbij we iedere keer weer leren en veel informatie delen omdat we de casuïstiek vanuit verschillende invalshoeken bekijken. Het wijkteam biedt ook bemoeizorg.

Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een jaar contract contract voor 32 of 36 uur conform CAO GGZ;
 • Een marktconform salaris tussen €4.027,- en €6.141,- bruto o.b.v. 36 uur p.w. (FWG 65); 
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal €500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt tot het volgen van zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je terecht bij Yvette Wensveen, recruiter: 06-06 51389186 of y.wensveen@rivierduinen.nl

Goed om te weten; onze sollicitatieprocedure omvat een referentiecheck en bij indiensttreding vragen we om een verklaring omtrent het gedrag (VOG).

GGZ Rivierduinen

Dé aanbieder van specialistische geestelijke gezondheidszorg in het noorden en midden van Zuid-Holland. Voor jonge, volwassen of juist oudere mensen met psychische klachten.

Dat doen we met 2.100 collega’s in de vertrouwde omgeving met onze wijkteams, in de acute zorg, binnen onze herstellocaties, onze poliklinieken, Eetstoornissen en het Servicebedrijf.

Maar we zijn meer dan onze locaties en cliënten. Het kloppende hart van onze organisatie wordt gevormd door onze bevlogen medewerkers. Met jarenlange ervaring of nog in opleiding. En die geven we graag de ruimte.

Want we zijn niet alleen sterk in het op maat werken met onze cliënten, maar ook met wie bij ons werkt. Zo zorgen we dat je werk vandaag én morgen bij je past. En als je wilt doorgroeien, bieden we je – met onze opleidingen en onderzoeksfaciliteiten – alle mogelijkheid om de regie te nemen in je eigen ontwikkeling.

Samenwerken zit in ons Rivierduinen-DNA. En dat zien we breed. Binnen onze organisatie, maar ook vooral in de regio met de ketenpartners. Zo ben jij met je vakkennis steeds de onmisbare schakel in de keten. En natuurlijk binnen je eigen, multidisciplinaire team. Want door onze kleinschalige opzet en lage drempels wordt jouw inbreng gehoord.

GGZ Rivierduinen. Dat is de ruimte om het verschil te kunnen maken!

Alphen aan den Rijn
€ 4.027 - € 6.141 per maand
Wijkteam

of