Skip to content

ANIOS FACT-team Leiden

Leiden€ 4.027 - € 6.141 per maandWijkteam32-36 uur, arts

Welke uitdaging ga je aan?

Welke uitdaging ga je aan?

Zet jouw expertise in en behandel cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening vanuit de eigen woonomgeving. Wij zijn op zoek naar een arts-assistent bij ons FACT-team van GGZ Rivierduinen in Leiden.


Als arts-assistent binnen onze FACT-team ben je, onder supervisie van een psychiater, bezig met het diagnosticeren en behandelen van cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA). Je richt je hierbij op de somatische klachten en medische behandeling. Dit doe je zowel bij ons op locatie als bij cliënten thuis. De FACT teams van GGZ Rivierduinen werken outreachend en opname voorkomend. We werken daarbij veel samen met ketenpartners uit het sociale domein. Door de complexiteit en diversiteit van de doelgroep en het contact met externe partners is dit een ideale leerplek om je voor te bereiden op een vervolgopleiding zoals de A-opleiding of huisartsenopleiding.


Als arts-assistent draai je ongeveer 8 uur per week mee in de crisisdienst en neem je deel aan het anios onderwijs. Je krijgt de kans en mogelijkheid om diverse psychotherapeutische behandelingen te zien en er meer over te leren

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Om de functie van arts-assistent goed uit te voeren, beschik je over:

 • Een BIG-registratie als basisarts (voorzien van een AGB code);
 • Affiniteit met psychiatrie.

Waar ga je werken?

Je komt werken in het FACT-team Leiden. Onze FACT-teams behandelen en begeleiden cliënten met ernstige psychische aandoeningen vaak met ernstige problemen op verschillende leefgebieden en met ernstige maatschappelijke beperkingen in een multidisciplinaire aanpak. Ons doel is om cliënten te ondersteunen in hun herstelproces zodat zij succesvol en naar tevredenheid kunnen functioneren. Onze wijkteams zijn CCAF gecertificeerd en gericht op professionele verbetering. Kom je in één van onze teams dan kom je in een goede en open sfeer. Met elkaar hebben we veel kennis waarbij we iedere keer weer leren en veel informatie delen omdat we de casuïstiek vanuit verschillende invalshoeken bekijken. We staan open voor elkaar en zijn heel behulpzaam. We willen met zijn allen het beste voor de cliënten en dat geeft veel energie.

Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een jaar contract contract voor 32 of 36 uur conform CAO GGZ;
 • Een marktconform salaris tussen €4.027,- en €6.141,- bruto o.b.v. 36 uur p.w. (FWG 65); 
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal €500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt tot het volgen van zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je terecht bij Yvette Wensveen, recruiter: 06-06 51389186 of y.wensveen@rivierduinen.nl

Goed om te weten; onze sollicitatieprocedure omvat een referentiecheck en bij indiensttreding vragen we om een verklaring omtrent het gedrag (VOG).

GGZ Rivierduinen

GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan mensen van alle leeftijden met ernstige, psychische klachten en hun naasten. Onze 2.100 collega’s bieden zorg aan zo’n 15.000 cliënten in de gemeenten in de regio’s Alphen aan den Rijn, Duin- en Bollenstreek, Gouda, Leiden, Leidschendam en Zoetermeer. Rivierduinen heeft onder andere poliklinieken, wijkteams, acute zorg, klinieken, verblijfsafdelingen, dagbesteding en een specialistische afdeling voor eetstoornissen.


Onze bevlogen medewerkers zijn het kloppende hart van onze organisatie. Daarom geven we je graag de ruimte. Zo zorgen we dat je werk vandaag en morgen bij je past. Wil je doorgroeien? Dan kun je met onze opleidingen en onderzoeksfaciliteiten zelf de regie nemen in je ontwikkeling. Met je vakkennis ben jij steeds de onmisbare schakel in de samenwerking met onze cliënten, hun naasten, je collega’s en onze ketenpartners. Zo maak jij het verschil!

Leiden
€ 4.027 - € 6.141 per maand
Wijkteam

of