Skip to content

ANIOS klinisch herstel Zegerkwartier

Alphen aan de Rijn€ 4.027 - € 6.141 per maandKlinisch herstel24-36 uur, arts

Welke uitdaging ga je aan?

Welke uitdaging ga je aan?

Zet jouw expertise in en leer tegelijk meer over klinisch herstel in de psychiatrie. Voor klinisch herstel Zegerkwartier in Alphen aan de Rijn hebben we plek voor een leergierige ANIOS. 


Bij klinisch herstel Zegerkwaratier in Alphen aan de Rijn ben jij onderdeel van een multidisciplinair team met ambitie. In jouw rol krijg jij zaken voor elkaar en weet jij wat de cliënt nodig heeft. Je biedt behandeling voor cliënten met verschillende psychiatrische ziektebeelden middels diverse behandelstrategieën gericht op herstel. Hierbij stel je indicaties, voer je diagnostische werkzaamheden uit en stel je samen met de cliënt een behandelplan op. Deze coördineer je in samenwerking met een psychiater.


Dit doe je door:

 • Voeren van opnamegesprekken, vervolggesprekken en verricht je somatische zorg;
 • Contact te onderhouden met ketenpartners;
 • Cliënten in te stellen op medicatie;
 • Aanspreekpunt te zijn voor de cliënt en de verschillende disciplines;
 • Diagnostiek en het opstellen van een behandelplan.


Klinisch herstel is een uitstekende leer-en werkplek voor artsen die de ervaring binnen de psychiatrie willen uitbreiden. Als arts-assistent draai je ongeveer 8 uur per week mee in de crisisdienst en neem je deel aan het ANIOS onderwijs. Je krijgt de kans en mogelijkheid om diverse psychotherapeutische behandelingen te zien en er meer over te leren

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Om de functie van ANIOS goed uit te kunnen voeren heb je affiniteit met de doelgroep psychiatrie, kun je goed samenwerken in een multidisciplinair team en ben je flexibel. 


Verder beschik je over:

 • Een afgeronde universitaire opleiding tot basisarts (BIG-geregistreerd);
 • Een AGB code of je kunt deze aanvragen;
 • Ervaring in de psychiatrie.

Waar ga je werken?

Kwetsbaarheid en herstel is onderdeel van de maatschappij, daarom staat de kliniek midden in een woonwijk. Met een team van gepassioneerde collega’s bieden wij herstel ondersteunende zorg aan 55 cliënten met verschillende zorgzwaarte. Je komt te werken in een team dat volop in ontwikkeling is. We gaan voor onze cliënten door het vuur en leveren graag de beste zorg en behandeling. Samen kijken we naar de beste manieren om behandeling i.c.m. herstelgerichte ondersteuning te bieden. Voor cliënten zijn er verschillende vormen voor verblijf; van intensief naar minder intensief. Daarmee biedt GGZ Rivierduinen zorg en begeleiding op maat. Je werkt in een multidisciplinair behandelteam. Het aanbod van zorg is breed en wordt in samenwerking met de cliënt en diens familie vormgegeven. We werken vanuit de SRH methodiek en iedereen wordt hierin geschoold. Als afdeling zijn we continu samen bezig met het verbeteren van de kwaliteit. Cliënten worden behandeld op klinisch herstel voor een periode tussen 1 en 5 jaar.

Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een contract voor een jaar tussen de 24 tot 36 uur (afhankelijk van je wensen) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €4.027,- en €6.141,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 65 conform CAO GGZ);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal €500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust even contact op met Yvette Wensveen, recruiter via 06 51389186 of stuur een mail naar y.wensveen@rivierduinen.nl

Goed om te weten; onze sollicitatieprocedure omvat een referentiecheck en bij indiensttreding vragen we om een verklaring omtrent het gedrag (VOG).

GGZ Rivierduinen

GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan mensen van alle leeftijden met ernstige, psychische klachten en hun naasten. Onze 2.100 collega’s bieden zorg aan zo’n 15.000 cliënten in de gemeenten in de regio’s Alphen aan den Rijn, Duin- en Bollenstreek, Gouda, Leiden, Leidschendam en Zoetermeer. Rivierduinen heeft onder andere poliklinieken, wijkteams, acute zorg, klinieken, verblijfsafdelingen, dagbesteding en een specialistische afdeling voor eetstoornissen.


Onze bevlogen medewerkers zijn het kloppende hart van onze organisatie. Daarom geven we je graag de ruimte. Zo zorgen we dat je werk vandaag en morgen bij je past. Wil je doorgroeien? Dan kun je met onze opleidingen en onderzoeksfaciliteiten zelf de regie nemen in je ontwikkeling. Met je vakkennis ben jij steeds de onmisbare schakel in de samenwerking met onze cliënten, hun naasten, je collega’s en onze ketenpartners. Zo maak jij het verschil!

Alphen aan de Rijn
€ 4.027 - € 6.141 per maand
Klinisch herstel

of