Skip to content

ANIOS medium care ouderen

Voorhout€ 3.835 - € 5.848 per maandMedium care ouderen24-36 uur, arts

Welke uitdaging ga je aan?

Welke uitdaging ga je aan?

Zet jouw expertise in en leer tegelijk meer over de medium care (MC) in de psychiatrie. Wij zijn op zoek naar een ANIOS bij de MC voor ouderen van GGZ Rivierduinen in Voorhout.


Als ANIOS bij de zorgfunctie acute psychiatrie bij GGZ Rivierduinen ben je behandelaar van cliënten die intensieve en acute zorg nodig hebben binnen een gesloten kliniek. Je bent als ANIOS verantwoordelijk voor de indicatiestelling, diagnostiek en medicamenteuze behandeling. Hierin word je gesuperviseerd door een psychiater maar we bieden je ook de ruimte om zelfstandig te werken.

Bij de kliniek Medium Care (MC) Ouderen zijn er 40 bedden op een gesloten afdeling. Wij richten ons op kortdurende zorg waarbij het herstel gericht is op terugkeer naar huis. De nadruk van behandeling ligt op het stabiliseren en verbeteren van de psychiatrische klacht. Wij behandelen ouderen met stemming, angst- en somatoforme stoornissen, persoonlijkheidsproblematiek en trauma, autisme spectrum zorg- en psychosezorg. Wel of niet voortkomend uit neurocognitieve stoornissen of levensfaseproblematiek.


Dit doe je door:

 • Intakegesprekken te voeren, het verrichten van de diagnostiek en stel je de cliënt in op medicatie;
 • Het opstellen van het herstelplan en de uitvoering daarvan in samenwerking met jouw collega’s; 
 • Het verrichten van crisisdiensten buiten kantoortijd.

In de rol van ANIOS kun je veel ervaring op doen en leren van collega’s. Je gaat werken onder supervisie van een psychiater en neemt deel aan ons arts assistenten onderwijs.

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Om de functie van ANIOS goed uit te kunnen voeren heb je affiniteit met de doelgroep ouderen en met de acute psychiatrie, kun je goed samenwerken in een multidisciplinair team en daarnaast ben je flexibel. 


Verder beschik je over:

 • Een afgeronde universitaire opleiding tot basisarts (BIG-geregistreerd);
 • Een AGB code of je kunt deze aanvragen;
 • Ervaring in de psychiatrie.

Waar ga je werken?

Ons team bestaat uit twee psychiaters, specialist ouderengeneeskunde, arts-assistenten, physician assistant, huisartsen, maatschappelijk werksters, psychomotore therapeut, GGZ agogen, activiteitenbegeleidsters, (coördinerend) verpleegkundigen, ziekenverzorgenden, coassistenten, leerling- en stagiair verpleegkundigen.

We bieden meerdere opleidingsplaatsen aan voor verschillende disciplines. In ons team werken psychiaters in opleiding, een specialist ouderengeneeskunde in opleiding en verpleegkundigen in opleiding. Zij lopen afhankelijk van (de fase van) de opleiding variërend van een maand tot een jaar stage bij ons. Daarnaast volgen artsen in opleiding op de MC ouderen hun zesweeks coschap psychiatrie.

Kijk hier om alvast een indruk te krijgen van GGZ Rivierduinen.

Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een contract voor een jaar tussen de 24 tot 36 uur (afhankelijk van je wensen) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €4.027,- en €6.141,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 65 conform CAO GGZ). Met ingang van 01-01-2024 zullen de salarissen stijgen met 2%;
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal €500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust even contact op met Tessa Hagendijk, recruiter via 06 57422913 of stuur een mail naar t.hagendijk@rivierduinen.nl.

Goed om te weten; onze sollicitatieprocedure omvat een referentiecheck en bij indiensttreding vragen we om een verklaring omtrent het gedrag (VOG).

GGZ Rivierduinen

GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan mensen van alle leeftijden met ernstige, psychische klachten en hun naasten. Onze 2.100 collega’s bieden zorg aan zo’n 15.000 cliënten in de gemeenten in de regio’s Alphen aan den Rijn, Duin- en Bollenstreek, Gouda, Leiden, Leidschendam en Zoetermeer. Rivierduinen heeft onder andere poliklinieken, wijkteams, acute zorg, klinieken, verblijfsafdelingen, dagbesteding en een specialistische afdeling voor eetstoornissen.


Onze bevlogen medewerkers zijn het kloppende hart van onze organisatie. Daarom geven we je graag de ruimte. Zo zorgen we dat je werk vandaag en morgen bij je past. Wil je doorgroeien? Dan kun je met onze opleidingen en onderzoeksfaciliteiten zelf de regie nemen in je ontwikkeling. Met je vakkennis ben jij steeds de onmisbare schakel in de samenwerking met onze cliënten, hun naasten, je collega’s en onze ketenpartners. Zo maak jij het verschil!

Voorhout
€ 3.835 - € 5.848 per maand
Medium care ouderen

of