Skip to content

Basispsycholoog poli volwassenen

Zoetermeer€ 3.241 - € 4.883 per maandPolikliniek volwassenen24-32 uur, psychologen

Welke uitdaging ga je aan?

Welke uitdaging ga je aan?

Wil jij als basispsycholoog werken in een afwisselende functie? En ben jij nieuwsgierig, leergierig en proactief? Reageer dan snel op deze vacature!


Op de polikliniek Volwassenen in Zoetermeer helpen we met ons team cliënten met complexe en of meervoudige psychische en/of psychiatrische klachten vanuit een herstelgerichte visie zo snel mogelijk opnieuw zelfstandig te participeren in de maatschappij. Wij werken vanuit verschillende zorglijnen (ASS, ADHD, Trauma, Stemmings- Angst- en Somatoforme stoornissen (SAS) en Persoonlijkheidsproblematiek).

Als basispsycholoog verricht je intakes en geef je vorm aan poliklinische, individuele- en groepsbehandelingen van cliënten met stemmings-, angst-, en somatoforme stoornissen. Dit doe je onder eindverantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega. Daarnaast neem je deel aan multidisciplinaire overleggen over cliënten. Het doen van psychodiagnostisch onderzoek, onder supervisie, kan ook tot je taken behoren. Voor je collega's ben je iemand die het prettig vindt om op een gelijkwaardige en constructieve manier samen te werken. Samen met jouw multidisciplinaire team, je professionaliteit en inhoudelijke expertise sta je voor goede zorg voor onze cliënten.

GGZ Rivierduinen behandelt cliënten vanuit een breed aanbod aan psychologische methodieken en therapievormen. Om ons zorgaanbod blijvend te verbeteren denk je actief mee over de verdere ontwikkeling van de verschillende behandelmethoden.

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Om de functie van basispsycholoog goed uit te kunnen voeren, beschik je over:

een nieuwsgierige en leergierige houding en ben je enthousiast om nieuwe dingen te leren. Je bent pro actief in het vergaren van kennis, vragen van expertise van anderen en in het meedoen en –denken in een team. Ook heb je ervaring in het toepassen van verschillende therapeutische technieken, zoals CGT en/of EMDR en het voeren van behandelgesprekken. En heb je ervaring met psychodiagnostiek, zoals het afnemen van persoonlijkheidsonderzoeken, ADHD-onderzoeken, intelligentie onderzoeken e.d.

Verder beschik je over:

 • een universitair diploma psychologie, een LOGO verklaring;
 • een AGB code of kunt deze aanvragen.

Waar ga je werken?

Op de polikliniek volwassenen krijg je te maken met een uniek en complex werkterrein. We bieden op onze generalistische poli behandeling aan cliënten met een breed scala aan (co-morbide) psychiatrische problematiek.

Ons team bestaat uit verschillende hulpverleners: psychiaters, psychiatrisch verpleegkundigen, basis-/gz-/klinisch psychologen, verpleegkundig specialisten, arts-assistenten, vak therapeuten en een SPV. Daarnaast zijn er ook een aantal opleidingsplekken voor diverse disciplines, waardoor er een veilig leerklimaat aanwezig is. Het uitgangspunt van het team is om door middel van onze behandelingen samen met de cliënt te werken aan de weg naar herstel en de cliënt de regie over zijn/haar leven te laten behouden. We zijn een enthousiast en hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld. We zijn behulpzaam en betrokken naar elkaar en hebben wederzijds vertrouwen hoog in het vaandel staan. Dat geeft een stevige basis voor een aantal inhoudelijke ontwikkelingen op het gebied van kwaliteitsverbetering, samenwerking die we met elkaar zijn aangegaan en die we de komende tijd verder willen versterken.


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een jaarcontract voor 24 en 32 uur (afhankelijk van je wensen);
 • Een bruto maandsalaris tussen de €3.241,- en €4.883,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 60 conform CAO GGZ);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantieuren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Voor indiensttreding vragen wij een verklaring omtrent gedrag.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Marique Huyben, recruiter via 06 83190174 of stuur een mail naar m.huyben@rivierduinen.nl

GGZ Rivierduinen

GGZ Rivierduinen is dé aanbieder van specialistische geestelijke gezondheidszorg in het noorden en midden van Zuid-Holland. Voor jonge, volwassenen of oudere mensen met psychische klachten. Dat doen we met 2.100 collega’s in de vertrouwde omgeving met onze wijkteams, in de acute zorg, binnen onze herstellocaties, onze poliklinieken, Eetstoornissen Ursula en het servicebedrijf.

Maar we zijn meer dan onze locaties en cliënten. Het kloppende hart van onze organisatie wordt gevormd door onze bevlogen medewerkers. Met jarenlange ervaring of nog in opleiding. En die geven we graag de ruimte.

Want we zijn niet alleen sterk in het op maat werken met onze cliënten, maar ook met wie bij ons werkt. Zo zorgen we dat je werk vandaag én morgen bij je past. En als je wilt doorgroeien, bieden we je – met onze opleidingen en onderzoeksfaciliteiten – alle mogelijkheid om de regie te nemen in je eigen ontwikkeling.

Samenwerken zit in ons Rivierduinen-DNA. En dat zien we breed. Binnen onze organisatie, maar ook in de samenwerking met onze ketenpartners. Zo ben jij met je vakkennis steeds de onmisbare schakel in de keten. En natuurlijk binnen je eigen, multidisciplinaire team. Want door onze kleinschalige opzet en lage drempels wordt jouw inbreng gehoord. GGZ Rivierduinen. Dat is de ruimte om het verschil te kunnen maken!

Zoetermeer
€ 3.241 - € 4.883 per maand
Polikliniek volwassenen

of