Skip to content

Psychiater poli jong

Leidschendam, Zoetermeer€ 5.932 - € 10.172 per maandPolikliniek Jong16-36 uur, psychiater

Welke uitdaging ga je aan?

Welke uitdaging ga je aan?

Lever je bijdrage aan de doorontwikkeling van onze poli Jong. Jij bent in jouw rol betrokken bij het diagnosticeren en behandelen van onze cliënten. Je werkt binnen een deskundig en enthousiast team en besteedt 10-20% van je werktijd aan (psychotherapeutische) behandeling. Wij hebben mogelijkheden in Zoetermeer en Leidschendam.


Als psychiater vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de doorontwikkeling van onze polikliniek jong (SGGZ). In deze rol ben je zowel betrokken bij het diagnosticeren en behandelen van cliënten als bij het vormgeven van de toekomst van ons zorgaanbod. Hierin neem je collega’s op inhoudelijk vlak graag mee.

Rivierduinen jong richt zich de komende jaren op de doorontwikkeling van onze vijf specialismen; autisme, LVB in combinatie met psychiatrie, trauma & hechting, angst- & stemmingsstoornissen en persoonlijkheidsstoornissen. Daarnaast richten wij ons op het verbreden van onze doelgroep naar jongvolwassenen (18–25 jaar / transitiepsychiatrie). Als psychiater werk je daardoor op verschillende vlakken aan de verdieping en verbreding van onze kwaliteit van zorg.


GGZ Rivierduinen richt zich op herstelgerichte zorg. Wij willen naast onze cliënten staan in hun weg naar herstel. Echt persoonlijk contact is hierin cruciaal. We willen geen ‘dokter-in-een-witte-jas’, maar wél iemand die anderen kan raken en van daaruit kan bewegen.

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Om de functie van psychiater  K&J goed uit te kunnen voeren, beschik je over een duidelijke visie op de toekomst van de Kinderen en Jeugd Psychiatrie. Verder:

 • Denk en handel je vanuit herstelgerichte zorg; vanuit deze gedachte/werkwijze werk je aan meer autonomie van cliënten;
 • Ben je iemand die continue kennisinhoudelijke verdieping zoekt en dit graag deelt;
 • Denk je mee met de ontwikkelingen van de poli Jong;
 • Sta je ingeschreven in het BIG & RGS register en ben je bij voorkeur Kinder- en jeugdpsychiater;
 • Heb je een AGB code of kunt deze aanvragen.

Waar ga je werken?

De poli jong biedt diagnostiek en behandeling aan cliënten van 6 tot 25 jaar met complexe, ernstige en risicovolle problematiek op het gebied van autisme, LVB in combinatie met psychiatrie, trauma & hechting, angst- & stemmingsstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen. Wij bieden ambulante en out-reachende zorg.

Er heerst een open sfeer voor intervisie en collegiaal overleg. Kinderen, jeugdigen, jongvolwassenen en hun ouders worden snel en adequaat geholpen door een multidisciplinair team dat bestaat uit onder andere; psychiaters, klinisch psycholoog, GZ- en basispsychologen, systeemtherapeuten, ambulant psychiatrisch hulpverleners en vak therapeuten (PMT en muziektherapie). Er is een goede samenwerking in de regio met onze ketenpartners.

Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een onbepaalde tijdcontract;
 • Uren in overleg tussen de 8 en 36 uur per week;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €5.932,- en €10.172,- op basis van een 36-urige werkweek (salarisschaal medisch specialisten conform CAO GGZ);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal €500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt tot het volgen van zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Judith Robben, recruiter via 06 51497848 of stuur een mail naar J.Robben@rivierduinen.nl

Goed om te weten; onze sollicitatieprocedure omvat een referentiecheck en bij indiensttreding vragen we om een verklaring omtrent het gedrag (VOG).

GGZ Rivierduinen

GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan mensen van alle leeftijden met ernstige, psychische klachten en hun naasten. Onze 2.100 collega’s bieden zorg aan zo’n 15.000 cliënten in de gemeenten in de regio’s Alphen aan den Rijn, Duin- en Bollenstreek, Gouda, Leiden, Leidschendam en Zoetermeer. Rivierduinen heeft onder andere poliklinieken, wijkteams, acute zorg, klinieken, verblijfsafdelingen, dagbesteding en een specialistische afdeling voor eetstoornissen.


Onze bevlogen medewerkers zijn het kloppende hart van onze organisatie. Daarom geven we je graag de ruimte. Zo zorgen we dat je werk vandaag en morgen bij je past. Wil je doorgroeien? Dan kun je met onze opleidingen en onderzoeksfaciliteiten zelf de regie nemen in je ontwikkeling. Met je vakkennis ben jij steeds de onmisbare schakel in de samenwerking met onze cliënten, hun naasten, je collega’s en onze ketenpartners. Zo maak jij het verschil!

Leidschendam, Zoetermeer
€ 5.932 - € 10.172 per maand
Polikliniek Jong

of