Skip to content

Psychomotorisch therapeut poli volwassenen

Leidschendam€ 3.016 - € 4.692 per maandPolikliniek volwassenen24-32 uur, vaktherapeuten

Welke uitdaging ga je aan?

Wil jij als psychomotorisch therapeut werken in een afwisselende functie? Vind je het fijn om je te omringen met enthousiaste en deskundige collega’s? Voor de poli volwassenen zijn wij op zoek naar een psychomotorisch therapeut!
Als Psychomotorisch therapeut (PMT) behandel je cliënten van team poliklinische volwassenen psychiatrie Leidschendam, individueel en in groepsverband. Je voert de PMT-behandelingen zelfstandig uit, binnen het kader van het vastgestelde behandelplan. Hierbij communiceer je helder en transparant over het vakgebied.

En verder?

 • Je rapporteert mondeling en schriftelijk over de voortgang van het therapeutisch proces van cliënten;
 • Je maakt betrokkenen deelgenoot van eigen professionele ervaringen en legt verbindingen t.b.v. inhoudelijke samenwerking;
 • Je voert groeps- en individuele behandelingen uit.

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Om de functie van psychomotorisch therapeut goed uit te voeren, beschik je over:

 • hbo werk- en denkniveau op het gebied van PMT;
 • een registratie in het therapeuten register;
 • een AGB code of kunt deze aanvragen;
 • kennis en ervaring in het werken met schematherapie groepen; (het is een pré als je een basiscursus Schematherapie hebt gevolgd)
 • affiniteit met de verschillende doelgroepen.

Hoe ziet jouw team eruit?

Onze teams bestaan uit verschillende disciplines; psychiaters, psychiatrisch verpleegkundigen, basis-/gz-/klinisch psychologen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, arts-assistenten, systeemtherapeuten, vaktherapeuten en ambulant psychiatrisch hulpverleners. Ons uitgangspunt is om door middel van onze behandelingen samen met de cliënt te werken aan de weg naar herstel en hen de regie over hun leven te laten behouden. Er is ruim aandacht voor intervisie en overleg met vakgenoten binnen Rivierduinen. We zijn een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld. We zijn behulpzaam en betrokken naar elkaar en hebben wederzijds vertrouwen hoog in het vaandel staan. Samen hebben we één doel: het belang van de cliënten staat voorop!

Op de polikliniek volwassenen krijg je te maken met een uniek en complex werkterrein. We bieden op onze generalistische poli behandeling aan cliënten met een breed scala aan (co-morbide) psychiatrische problematiek.

Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een bepaalde tijd contract tussen de 24 en 32 uur (afhandelijke van je beschikbaarheid);
 • Een bruto maandsalaris tussen de €3.016,- en €4.692,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 55); Met ingang van 01-01-2024 zullen de salarissen stijgen met 2%;
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Marique Huyben, recruiter via 06 83190174 of stuur een mail naar m.huyben@rivierduinen.nl.

Goed om te weten; onze sollicitatieprocedure omvat een referentiecheck en bij indiensttreding vragen we om een verklaring omtrent het gedrag (VOG).

GGZ Rivierduinen

GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan mensen van alle leeftijden met ernstige, psychische klachten en hun naasten. Onze 2.100 collega’s bieden zorg aan zo’n 15.000 cliënten in de gemeenten in de regio’s Alphen aan den Rijn, Duin- en Bollenstreek, Gouda, Leiden, Leidschendam en Zoetermeer. Rivierduinen heeft onder andere poliklinieken, wijkteams, acute zorg, klinieken, verblijfsafdelingen, dagbesteding en een specialistische afdeling voor eetstoornissen.


Onze bevlogen medewerkers zijn het kloppende hart van onze organisatie. Daarom geven we je graag de ruimte. Zo zorgen we dat je werk vandaag en morgen bij je past. Wil je doorgroeien? Dan kun je met onze opleidingen en onderzoeksfaciliteiten zelf de regie nemen in je ontwikkeling. Met je vakkennis ben jij steeds de onmisbare schakel in de samenwerking met onze cliënten, hun naasten, je collega’s en onze ketenpartners. Zo maak jij het verschil!

Leidschendam
€ 3.016 - € 4.692 per maand
Polikliniek volwassenen

of