Skip to content

Verpleegkundig specialist klinisch herstel

Oegstgeest€ 4.027 - € 6.141 per maandKlinisch herstel32-36 uur, verpleegkundige

Welke uitdaging ga je aan?

Welke uitdaging ga je aan?

Wil jij als verpleegkundig specialist graag aan de slag binnen Klinisch Herstel? En vind jij het leuk om in een enthousiast en gedreven team te werken? Ben jij een echte verbinder? Dan zijn wij op zoek naar jou !


Als verpleegkundig specialist ben jij de regiebehandelaar van onze cliënten. Je biedt zorg aan cliënten die ernstig psychiatrische aandoeningen en/of een verslaving hebben. Jij werkt samen met een multidisciplinair team bij de dagelijkse zorg en bent een adviseur voor psychiaters en huisartsen op psychisch en medisch vlak. Ook ben je als verpleegkundig specialist in contact met familie of andere naasten van de cliënt zodat je de optimale zorg kunt bieden.


En verder?

 • De diagnose die je stelt bepaald de invulling van het behandelplan. Bij het opstellen van beide houdt je rekening met zowel, psychische, medische en somatische klachten.
 • Je monitort continu of de voorgenomen handelingen het gewenste effect hebben op de cliënt. Indien nodig pas je deze ad-hoc aan.
 • Nauw samen te werken met een multidisciplinair team.

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Als verpleegkundig specialist ben je een echte verbinder! Daarnaast wil je de uitdaging aangaan om naast de taken van verpleegkundig specialist ook andere projecten samen met het team op te pakken
Verder beschik je over: 

 • Een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ en je bent ook BIG geregistreerd;
 • Een AGB-code of kunt deze aanvragen;
 • Kennis op het gebied van behandel theorieën en verloop van ziekteprocessen;
 • Een herstelgerichte attitude om de kwaliteit van zorg verder te professionaliseren;
 • Kennis van protocollen, richtlijnen en GGZ – standaarden.

Hoe ziet jouw team eruit?

Klinisch herstel Oegstgeest ondersteunt cliënten in hun herstelproces. De doelgroep betreft cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA) die in hun functioneren beperkt zijn waardoor zij (nog) niet zelfstandig kunnen wonen. Er wordt niet gekeken naar wat ontbreekt of niet mogelijk is, maar wat nog wel aanwezig is en wel kan. De afdeling bestaat uit 48 appartementen. Na klinisch herstel Oegstgeest stromen cliënten door naar ambulante GGZ. Een passende woonvorm vinden is voor veel van onze cliënten het perspectief. Komende jaren willen we ons vanuit onze herstelgerichte visie verder ontwikkelen door gebruik van het ART model.

Dit doen we met een gepassioneerd team. We zijn een gevarieerd en dynamisch team en we kunnen het goed met elkaar vinden. We zijn collegiaal, energiek en willen de beste zorg voor onze cliënten en daarvoor hebben we jou nodig!

Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een contract voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 4.027- en € 6.141,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 65 conform CAO GGZ);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van de bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Yvette Wensveen, recruiter via 06-51389186 of stuur een mail naar y.wensveen@rivierduinen.nl.

Goed om te weten; onze sollicitatieprocedure omvat een referentiecheck en bij indiensttreding vragen we om een verklaring omtrent het gedrag (VOG).

GGZ Rivierduinen

GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan mensen van alle leeftijden met ernstige, psychische klachten en hun naasten. Onze 2.100 collega’s bieden zorg aan zo’n 15.000 cliënten in de gemeenten in de regio’s Alphen aan den Rijn, Duin- en Bollenstreek, Gouda, Leiden, Leidschendam en Zoetermeer. Rivierduinen heeft onder andere poliklinieken, wijkteams, acute zorg, klinieken, verblijfsafdelingen, dagbesteding en een specialistische afdeling voor eetstoornissen.


Onze bevlogen medewerkers zijn het kloppende hart van onze organisatie. Daarom geven we je graag de ruimte. Zo zorgen we dat je werk vandaag en morgen bij je past. Wil je doorgroeien? Dan kun je met onze opleidingen en onderzoeksfaciliteiten zelf de regie nemen in je ontwikkeling. Met je vakkennis ben jij steeds de onmisbare schakel in de samenwerking met onze cliënten, hun naasten, je collega’s en onze ketenpartners. Zo maak jij het verschil!

Oegstgeest
€ 4.027 - € 6.141 per maand
Klinisch herstel

of